ХУДОЖНЯ СВОЄРІДНІСТЬ ВІДОБРАЖЕННЯ ІСТОРИЧНОГО МИНУЛОГО У ДРАМАТУРГІЇ ГРИГОРА ЛУЖНИЦЬКОГО - ATAMANCHUK, V. (Філологічні науки, 2020)
Статтю присвячено дослідженню способів художнього відтворення національної специфіки у драматичних творах Григора Лужницького. Увагу приділено аналізові особливостей вираження знакових світоглядних та морально-етичних пріоритетів у драмах. Досліджено образи дійових осіб у драмах Григора Лужницького.